Projekt Monarh- Istina o zabavnoj industriji

Multigeneracijske krvne loze i diverzija zabave

Carobnjak iz Oza/ Alisa u zemlji čudesa- stranica u izradi

 Autor Carobnjaka iz Oza, Frank Baum, bio je okultist i inicijant Teozofskog društva. Bajka o Dorothy i njenom malom psicu je bogata ezoterijskim znanjem i okultnom simbolikom. U 1940 prica je izabrana od americkih tajnih agencija kako bi posluzila kao tematska baza za traumatski program kontrole uma. Ispod navodim par primjera iz Oz programiranja iz knjige "Total mind control slave" autora Fritz Springmeiera i Cisco Wheelera.

 

Blizak odnos Dorothy i njenog psa je suptilna veza s okultnim kultovima koji se sluze zivotinjama (familiarima). Monarhijskoj zrtvi bit ce dopusteno vezanje za zivotinju sto ce dijete prihvatiti objerucke s obzirom da tada vec smatra ljude zastrasujucima. Nakon toga zivotinja se ubija da bi se dijete dodatno traumatiziralo i tim postupkom eventualno stvorili dodatni alteri.

 

Duga sa svojih sedam boja ima bitno okultno znacenje kao hipnoticko sredstvo.

 

Dorothy trazi mjesto gdje nema nevolje, a to je mjesto preko duge. Da bi izbjegli bol, alteri idu preko duge ( ili u Alisi u zemlji cudesa idu kroz ogledalo tj. "through the looking glass").

 

 Monarhijske zrtve uci se da prate stazu od zutih cigli. Bez obzira sto lezi ispred, prati se staza kao sto ih je njihov programer naucio. Jedan od aspekata Oz programiranja je program vracanja kuci kako bi se sprjecilo zrtvu da pobjegne iz psholoskog zatvora. Zrtva ritualnog zlostavljanja Eliana Hephzibah (http://www.mysteriousjourneys.blogspot.com/ ) sjeca se da kad god je smatrala dom svoje majke nesigurnim, preplavila bi ju sjecanja na Dorothy koja govori " nema mjesta poput doma, zar ne?"

 

    Kim Wilde                                                                       Pokojni Stephen Gately bio je strasilo u Carobnjaku iz OzaKao i Michael Jackson...                              Pobjednica X- factor                                                       Kylie                                             Noah Cyrus kao Dorothy                                                                      Diana Ross                                                                        C. Aguilera i obitelj

 

Postoji jedan okultni ritual za programiranje gdje Limeni stoji nad djecom i prijeti im sjekirom. Nije li onda interesantno da photoshoot Keire Knightley prikauje bas to?!?!

ruby slippers/crvene cipelice

                             Avril                                                                 Xtina                                                                                        Lindsay Lohan                                                                                 Madonna                                            Paris                                                                                    Miley                                                                               Karen Mulder                                               Jenny Mccarthy                       Alicia Keys                                       Katy Perry

 

 

ALISA    Beyonce->

 

 

Padanje u zecju rupu odvodi Alisu u zemlju gdje je sve naopacke. Crno svjetlo, sat koji ide unatrag, bijeli vitez pjeva o guranju desne noge u lijevu cipelu, torta se prvo dodaje oko stola, a onda reze. Programiranje Alisom ima istu svrhu kao i Dorothy, a o detaljima jednog i drugog mozete naci pod Links procitate li "illuminati formula used to create an undetectable total mind controlled slave)

 

                             Peaches Geldof                                                                      Alicia Keys                             Fanning sestre                                                            Elle Fanning s bijelim zecom                                             Gaga                                                                   Holly Madison                                                              

 

Terri Hatcher                                                                                               Lagerfeld alice shoot