Projekt Monarh- Istina o zabavnoj industriji

Multigeneracijske krvne loze i diverzija zabave

Ostale cudne pojave

 

Mnogo je i previse tema da bi se pokrilo jednom stranicom, a i dosta je materijala pod Links i na trzistu, pa cu samo spomenuti jos neke   

 

Jos jedan znak koji se stalno pokazuje je V znak koji ne znaci nuzno pobjedu ili mir. Isto kao i manu carnuto, Miley i njezina sestrica skoro pa nemaju slike bez toga znaka.                                              Plus toga Noah je ocito prosla twinning proces s Emily Grace Reaves jer su uvijek zajedno. ( o twinningu, pogledati Links)                                                                             Veliki skandal je bio vezan za donju sliku u kupacim kostimima.                              Ne znam kako vi, ali djeca i poledancing sipke ne idu zajedno.                                  Isto kao i bondage/hooker boots (cizme) koje su i nezdrave za kicmu u tako male djece.                                   Lizanje "lollipops"Emily je isto prosla seksualno sugestivan photoshootsto podsjeca na ovu sirotu curicu. (Suri Cruise)                                                                                            Jedno od znacenja znaka V je i ovo....mislite sto hocete o tome.

Madonna                                            Gaga spot love game

 

Jos jedna tematika koja se posvuda javlja je Cirkus...koja simbolizira sto su zapravo slavni....dresirane zivotinje u zatocenistvu.

 

 

A kako bi dokazali da je seksualizacija djece posvuda pogledajte sljedeci znak kojeg koriste zene koje preferiraju intimne odnose s djevojcicama.                                  Izgleda vam poznato? Mozda zato sto ste ga vidjeli vezano za ovu dolje kompaniju sladoleda.

                              Postoji i organizacija za takve zene (isto kao i sto muski imaju NAMBLU u kojoj su odrasle muske osobe koje preferiraju intimne odnose s djecacima), a sljedeci simbol iskace na njihovoj stranici..da, leptir.(sick!)

 

Nemojmo zaboraviti na Disney....Walt je bio mason 33-eg stupnja

                              Marylin Manson                                                                       Gaga                                Madonna                                 Elton                                                               Hayley (paramore)                              Sarah Stephens                       Dollyrockers             Ricci                                                                           Uocite sto tocno Miki i Mini rade na majci.

 

Sjecate li se ovog od prosle godine kad je Michael Jackson umro?

 

Dolje je dio intervjua s larry king live emisije gdje Roseanne govori o kontroli uma.

 

Like most MK Ultra victims Roseanne was sexually abused by her parents, developed multiple personality disorder, obsessive compulsive disorder and depression.

She gave a few hints in this interview she had with Larry King.

http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0108/16/lkl.00.html

KING: All right, some see what you have or had as a serious psychological disorder.

ROSEANNE: I like how you just keep going.

KING: Others as psychological fad. Also...

ROSEANNE: A fad?

KING: Whether it's deliberately induced or naturally occurring.

ROSEANNE: Well, I have this head shrinker and he says it's deliberately induced because the CIA is where they started inducing it when after they brought all the Nazis over from Germany to run American Psychiatric Association.

KING: What are you about?

ROSEANNE: I'm telling you the truth. It is all mind control and all kinds of things to invent people with multiple personalities.

KING: So you have been captured by Nazis?

ROSEANNE: The government. Well in a way, I believe the government has implanted some kind of a chip into my head where...

KING: Roseanne.

ROSEANNE: You know, is monitored by Barbara Walters and these other women. And they take all my ideas and I'm, you know.

KING: Yes, is Oprah one of the people monitoring?

ROSEANNE: Of course.

KING: She's definitely in touch?

ROSEANNE: Definitely. I think she sits with her finger on the switch to the chip.

 

Dok god dajemo novac i energiju slavnima hranimo klatno idolatrije i dopustamo da se zlostavljanje nastavlja. Da bi dobili ideju kakvoj ste frekvenciji izlozeni dok slusate muziku pogledajte ovu listu pjesama koje sluze za mucenje u Guantanamu.